A szürke eminenciás

A szürke eminenciás a háttérben marad. Egy jól programozott okosház-vezérlő képes megoldani sok olyan problémát, amire korábban szakembert kellett hívni. Egy jó program segít a gondok megelőzésében.
Hogy hogyan? Például:

• Az e célra írt program segítségével a fűtőrendszer légtelenítése részben vagy egészben automatizálható. A funkció bekapcsolásával a vezérlő egyszerre csak egy-egy fűtéskört nyit/zár, mindaddig, amíg a koncentrált nyomás ki nem préseli a levegőbuborékokat a rendszerből. (Így nem kell otthon várni a szakemberre és a munkadíj is megspórolható.)

• Időben észlelhetjük, ha a hűtőszekrény ajtaja nyitva marad vagy a gép elromlik. A fogyasztásmérő segítségével akár e-mailben is értesülhetünk, mielőtt leolvadna az összes fagyasztott bélszín. 🙂

• A vízmelegítő berendezések fő ellensége a lerakódó vízkő. Az épületvezérlő az energiafogyasztás és a meleg víz fogyási sebességének ismeretében időben képes jelezni, mielőtt a berendezés végleg tönkremenne.

• A vízérzékelő segít, hogy ha megtörténik a baj, időben közbeléphessünk.

• A fűtésvezérlő program megelőzi, hogy a hosszan nem használt szelepek “beálljanak”. A program előre programozott időközökben akkor is megmozgatja a szelepeket, ha amúgy ez a környezeti viszonyok miatt nem lenne szükséges.

• A házi uszodák, medencék üzemeltetése nem igényel gyakori beavatkozást, ha azt az AquaStar Air uszodai 6 sodrásirányú szelep alkalmazásával automatizálhatjuk az egyébként idő – és energiaigényes vízkezelést.

Mondja el nekünk, hogy az Ön házában mi igényel gyakori vagy nehezen megoldható gépészeti, karbantartási problémát. Reméljük, találunk megoldást az Ön gondjára is.