Másfél szobás, központi fűtéssel? Garzon, távfűtéssel?

Hát persze! Van értelme, hiszen egy másfél szobás lakásban is van fűtés, világítás, redőny. Egy garzonban is szokott lenni bojler, radiátor, lámpa, napernyő. Általában a fűtés okosításával érdemes elkezdeni a lakás fejlesztését. A tavaszi akciónkban két készlet közül választhat.

Mindkét készlet sajátossága, hogy a Loxone Miniserver Go változatára épül. A Go változat alapkiépítésben tartalmazza a teljes értékű Loxone szoftverrendszert, megtalálható rajta a Loxone Air és Loxone Link csatlakozó, amelyekkel gyakorlatilag korlátlan számú berendezést (kapcsolót, hőérzékelőt, szelepvezérlőt, fény- és mozgásérzekelőt, stb.) kapcsolhat a rendszerbe. Az indulócsomagok most speciális áron teszik lehetővé, hogy a kis lakások alapvető berendezéseit korszerűsítse. Ön már az első lépésekkel hozzájuthat a legfontosabb előnyökhöz:
– precíziós, energiatakarékos fűtésvezérlés
– idő és/vagy eseményvezérelt program (fűtés, világítás, stb.)
– vezérlés okostelefonról, tabletről
– vezérlés és ellenőrzés interneten keresztül
– eseményfigyelés és riasztás (pl. hűtő túlfogyasztás, fűtés kiesése, stb.)

A kisebb csomag összeállításánál egy garzonlakást képzeltünk el. A csomag tartalmazza a központi egységet, két multifunkciós kapcsolót, melyek hőmérőt is tartalmaznak, szelepvezérlőt három fűtési kőrhöz (fűtőberendezéshez), egy különállő hő- és páratartalom-mérőt, két dimmert a világítás fokozatmentes kapcsolásához és egy okos-konnektort, ami nem csak ki- és bekapcsolható, de a fogyasztást is képes mérni (valamint a szükséges tápegységet).
A nagyobb csomag egy kis lakás automatizálásra jó. A csomag szintén tartalmazza a központi egységet, három multifunkciós kapcsolót, melyek hőmérőt is tartalmaznak, szelepvezérlőt négy fűtési kőrhöz (fűtőberendezéshez), egy különállő hő- és páratartalom-mérőt, három dimmert a világítás fokozatmentes kapcsolásához, egy okos-konnektort, ami nem csak ki- és bekapcsolható, de a fogyasztást is képes mérni és egy mozgásérzékelőt (valamint a szükséges tápegységet).

Természetesen egyedi igényeihez igazíthatja az új rendszert, az akciós csomaghoz válasszon a kiegészítők közül:

– okos konnektor
– távirányító
– infravörös egység (pl.: klímaberendezés, HiFi rendszerbe kapcsolásra.)
– füstérzékelő, mozgásérzékelő vagy fényérzékelő
– hő- és páratartalom-mérő
– különféle kapcsolók és dimmerek
– víz- és nyitásérzékelő
– fűtésvezérlők
– stb.
Ismerje meg az ajánlatunkat most!