Kezdjük a fűtéssel!

Kezdjük a fűtéssel a ház okosházzá alakítását! Aligha találunk hálásabb területet az épületautomatizálás megkezdésére. A precíz fűtés kihat a komfortérzetünkre, kíméli a pénztárcánkat és végül (de nem utolsó sorban) környezetkímélő. A kezdő lépéseket követheti az árnyékolás és a klímaberendezések rendszerbe kapcsolása.
Már meglevő, lakott épületben a Loxone Air technológia alkalmazásával vezetékezés nélkül állíthatjuk üzembe az új fűtésvezérlést. A vezeték nélküli szelepvezérlőkkel és hőmérőkkel pár óra alatt okossá alakítható akár egy nagyobb ház fűtési rendszere is. nem kell más tenni, mint a radiátorokra vagy a felületfűtés osztó-gyűjtőire felszerelni a Valve Actuator Air elektromos szelepvezérlőket és a helyiségek falán elhelyezni a hő- és páratartalom érzékelőket.
A Miniserver programozását követően böngészőből, tabletről vagy okostelefonunkról azonnal beállíthatjuk a fűtési programot akár távolról is, nyomon követhetjük a hőmérséklet alakulását vagy beavatkozhatunk a rendszerbe. Azonnal rendelkezésünkre áll a precíziós hőmérséklet szabályozás és az intuitív fűtési algoritmus is. Később összeköthetjük a fűtést a jelenlétérzékelőkkel, így további energiamegtakarítás érhető el a nem használt helyiségekben.

A Loxone miniserver alkalmazásával Ön az időjárás viszonyok és a hőigény függvényében képes befolyásolni a kazán működését vagy a fűtőközeg hőmérsékletét is, így a vezérlés pontossága és hatékonysága felveszi a versenyt a legfejlettebb fűtésszabályzókkal is. A Loxone épületvezérléssel kiválthatja a a szigetüzemű vezérlőrendszereket, és elindulhat az igazi intelligens épületvezérlés útján, ahol minden, a házban működő gépészeti egység a szükséges mértékben hathat más rendszerek működésére.